Ciuperci umplute
Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente: ciuperci champinion de marime medie, 1 piept de pui, 1 morcov mic, 1 ardei, 1 ceapa mica, 1 rosie mica.
Mod de preparare: Se spala ciupercile si se taie coditele. Se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente: coditele de la ciuperci taiate marunt, ceapa taiata marunt, putin morcov ras, ardei taiat marunt, piept de pui taiat bucatele mici, o rosie decojita taiata cubulete mici si mirodenii(cimbru, piper, oregano). Se inabuse 2-3 minute aceste ingrediente pe tigaia de teflon.
Ciupercile se umplu cu acest amestec si se introduc in cuptor maxim 10 minute. Daca nu esti in timpul unei diete de slabire poti sa presari pe ciuperci cascaval ras.
Se servesc calde. Este o mincare fantastica ! Satioasa, nutritiva si cu adevarat delicioasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu