Salata verde cu rosii coapte pe gratar

Salata verde cu rosii coapte pe gratar

Ingrediente: 4 portii
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de fript: 10 min.
180 calorii, 17 g grasimi per portie 8 rosii 4 linguri ulei de masline 2 linguri otet de mere 2 lingurite mustar 1 salata verde 100 g branza de burduf, sfaramata Mod de preparare: Tineti rosiile pe gratar timp de 10 minute, pana cand sunt bine fripte. Frecati uleiul cu mustarul si cu otetul si presarati un praf de sare. Spalati si scurgeti de apa frunzele de salata. Asezati-le intr-un vas si turnati deasupra sosul. Amestecati. Asezati deasupra rosiile, presarati branza si un praf de piper negru (proaspat macinat) si serviti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP