Salata aperitiv

Salata aperitiv - Salata aperitiv

Ingrediente

- 1 kg ceapa
- 1 kg morcov
- 1 kg ardei verzi
- 1 kg ardei capia
- 1 kg gogosari
- 1 kg gogonele
- 1 borcan de mustar (400 g)
- 2-3 linguri de otet
- sare si piper dupa gust
- 1 lingura mare de miere
- ulei

Mod de preparare

Ceapa taiata fideluta mica si morcovii dati pe razatoarea mare se calesc in ulei, apoi se adauga pe rand, amestecand continuu, pana isi schimba culoarea, ardeii taiati fideluta mica si se adauga gogonelele taiate cubulete ca la salata boeuf.

Se omogenizeaza compozitia adaugand sare, piper, miere si otetul.

Se fierbe 15 min. si se adauga mustarul amestecand in continuu 5 min.( altfel se branzeste compozitia).

Se aseaza in borcane fierbinti (proaspat scoase din cuptor), se leaga si se acopera cu o patura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP